Negredova zlatna penzija i 14.000.000 evra na računu

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.09.18. | 18:52

Život je lep za španskog napadača

Nije se Alvaro Negredo proslavio u Bešiktašu, iako je prošlog leta plaćen gotovo 3.000.000 evra i dočekan kao ogromno pojačanje. Istina, razlog njegovih loših igara najviše leži u činjenici da španski golgeter nije bio ni senka onog napadača koji je svojevremeno terorisao mreže protivnika u dresu Sevilje. Zbog toga je posle samo godinu dana Negredo bio prinuđen da raskine ugovor sa Bešiktašem kako bi mogao da pronađe novu fudbalsku kuću. U dalekom Dubaiju.

Alvaro Negredo karijeru nastavlja u Al Nasru! Samo nekoliko sati pošto se razišao sa Bešiktašem Negredo je uhlebljenje pronašao u Dubaiju, gde će nositi dres sa brojem "11". Prema informacijama sa više strana, Negredo će svoj boravak u Al Nasru papreno naplatiti. Naime, on će za dve godine ugovora zaraditi ukupno 14.000.000 evra neto! I to bez raznih bonusa na ime dobrih individualnih igara i ostvarenih timskih ciljeva. Kroz javnost se pronela šala da je Negredo dobio svoju "zlatnu penziju", s obzirom na visinu prihoda.

Izabrane vesti

O odlasku Alvara Negreda šuškalo se još i u letnjem prelaznom roku, kada su se pojavile određene priče o transferu u Premijer ligu. Ipak, Negredo je ostao u Bešiktašu, gde je odigrao šest utakmica. Ubeležio je tri gola i asistenciju. 

Španac je u Bešiktašu odigrao 48 utakmica i postigao 18 golova u svim takmičenjima. 

Foto: Via Twitter / Al Nasr SC


tagovi

Al NasrAlvaro Negredo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara