""
""

Nekada Lavovi, a danas mačkice! Lionovo stradanje u Lorijanu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.09.16. | 18:55

Nekadašnji šampion nastavio sa posrtanjima na gostovanjima gde je poražen sa 1:0

Ni sa trećeg uzastopnog gostovanja u šampionatu ekipa Liona nije uspela da se vreti kući trijumfalno, pa je jasno kao dan da ekipa Bruna Ženesija ne zna da igra van svog terena. Nema već neko vreme zbog povrede najboljeg fudbalera Aleksandra Lakazeta, a njegov izostanak osetio se i u Lorijanu gde je nekadašnji šampion minimalno izgubio sa 1:0.

Izabrane vesti

Lorijan do ovog meča nije pobedio Lion na svom terenu u pet navrata, pa je žarko želeo skalp kadrovski oslabljenog rivala. Pogodak odluke postigao je mladi Žimi Kabo koji je u 51. minutu sjajno ispratio akciju i posle kiksa golmana Entonija Lopesa zatresao mrežu za drugi trijumf Lorijana u novoj sezoni. Domaćin je mudro došao do pobede, iskoristio jednu od retkih prilika u ranoj fazi drugog poluvremena, a do kraja se znalački odbranio.

Pretili su Toliso, Korne, Valbuena, Fekir i ostali fudbaleri gostujućeg tima, ali je golman Lekont bio na visini zadatka pa je sačuvao svom timu vrednu pobedu i tri boda zahvaljujući kojem se Lorijan popeo do 14. mesta.

Lion je, s druge strane, doživeo treći poraz u poslednjih pet ligaških utakmica, pa se nalazi na sedmom mestu, a mogao bi još više da padne tokom večeri, kada se budu odigrali ostali mečevi sedmog kola.

LIGA 1 - 7. KOLO:

Tuluz - Pari Sen Žermen 2:0 (0:0)
/Bodiger 48pen, Durmaz 79/

Subota:
Lorijan – Lion 1:0 (0:0)
/Kabo 51/

20.00 Bordo – Kaen
20.00 Monpelje – Mec
20.00 Dižon – Ren
20.00 Monako - Anže

Nedelja:
15.00 Sent Etjen – Lil
17.00 Nansi – Nica
20.45 Marselj - Nant

(FOTO: Action images)


tagovi

Olimpik LionLorijanLiga 1Korentin TolisoFrancuskaEvropaBruno Ženesio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara