"Vujović"
"Vujović"

Nekada najbolji igrač sveta, a sada u izboru za najboljeg trenera Lige šampiona: Veliko priznanje za Veselina Vujovića!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 14:09

Ogromno priznanje dobili su i kapiten srpske reprezentacije Momir Ilić, kao i njegov saigrač iz nacionalnog tima Marko Vujin, koji su u konkurenciji za najboljeg levog, odnosno desnog beka Evrope

Vujović

Nekadašnji najbolji igrač sveta i živa legenda šabačke Metaloplastike i rukometa na ovim prostorima Veselin Vujović našao se u izboru za najboljeg trenera ovogodišnje Lige šampiona.

Izabrane vesti

Trener hrvatskog Zagreba ove sezone beleži sjajne rezultate u najkvalitetnijem evropskom takmičenju, gde je sa svojim klubom stigao do četvrtfinala i u prvoj utakmici izgubio od slavne Barselone s rezultatom 25:23.

Pored Vujovića u konkurenciji za najboljeg stratega našli su se i šef struke Kila Alfred Gislason, zatim trener Pik Segeda Huan Pastor, Raul Goznales iz Vardara, kao i trener Targi Kjelcea Talant Dujšebaev.

Ogromno priznanje dobili su i kapiten srpske reprezentacije Momir Ilić, kao i njegov saigrač iz nacionalnog tima Marko Vujin. Igrač mađarskog Vesprema i najbolji strelac Lige šampiona našao se u konkurenciji za najboljeg levog beka, pored nekoliko fantastičnih igrača, među kojima se nalazi i jedan od najboljih igrača sveta Nikola Karabatić. Marko Vujin je takođe našao svoje mesto, ali u izboru za najboljeg desnog beka elitnog takmičenja.

(FOTO: MN press)


tagovi

Veselin VujovićrukometMomir Ilićmarko vujin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara