Nema love, nema ni rezultata

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.07.18. | 08:55

"Keflavik je u velikim problemima. Finansijska situacija je loša, a u prošlom kolu protiv Rejkjavika rano je primio golove i lako se predao. Sve osim trijumfa Valura bilo bi ogromno iznenađenje", kaže trener Akurejrija Srđan Tufegdžić za TIP Novosti

Island je ispao u grupnoj fazi Mundijala i (ne)očekivano se vratio kući. Činilo se u jednom trenutku da će Ribari moći da zaprže čorbu Argentini, Hrvatskoj i Nigeriji, ali na kraju nisu uspeli. Ipak, to nije razlog da prestanemo da pričamo o Islanđanima, jer u mnogo čemu možemo da učimo od njih, pre svega o redu, radu, disciplini i postojanju sistema. A bogami i o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Islanđani su tu i ako želite da malo udebljate svoj novčanik. Bacite pogled i na tamošnji klupski fudbal. Može da bude veoma isplativo.
"Grindavik dobro igra, teško gubi, pa će Vestamanejaru biti teško da stigne do važnih bodova u borbi za opstanak. Keflavik je u velikim problemima. Finansijska situacija je loša, a u prošlom kolu protiv Rejkjavika rano je primio golove i lako se predao. Sve osim trijumfa Valura bilo bi ogromno iznenađenje. Rejkjavik ima dobre fudbalere, ali su malo stariji i sporiji. U svakom slučaju je dosta kvalitetniji od Vikingura", izjavio je trener Akurejrija Srđan Tufegdžić za TIP Novosti.

Izabrane vesti

Šta izbeći, a šta vredi probati?
"Fjolnir i Filkir igraju derbi začelja koji je nezahvalno prognozirati, a Hafnarfjordur i Stjarnan se bore za vrh tabele. Malu prednost bih dao domaćinu koji igra na prirodnoj travi, dok su gosti navikli na svoju plastiku."

Tufegdžićev Akurejri dočekuje Breidablik...
"Naš rival nije toliko dobar koliko rezultati to pokazuju, a nama se bodovi neophodni", zaključio je Tufegdžić za TIP Novosti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 19:00 4505 ISL 1 Keflavik - Valur ki 2 1,40
Ukupna kvota1,40

ISLAND 1 - 11. KOLO: 

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

Foto: Shutterstock


tagovi

Island 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara