""
""

Nema TV prenosa sa Malte! Ima iz Slovačke i Azerbejdžana

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.17. | 11:20

Navijači Crvene zvezde na žeravici

Tri naša kluba večeras igraju revanš mečeve provog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali ljubitelji fudbala neće sve utakmice moći da posmatraju u TV prenosima. Signal sa Malte nije obezbeđen, pa će gledaoci u Srbiju ostati uskraćeni za dešavanja sa susreta Florijana - Crvene zvezda.

Duel je zakazan za 20.30, na stadionu Hibernijansa, u Paoli. Nijedna ovdašnja televizijska kuća nije otkupila pravo prenosa. Zasad. Radio televizija Srbije koja je minulog četvrtka prenosila prvi meč sa Marakane (3:0) u programskoj šemi za danas nema najavljen prenos sa Malte.

Izabrane vesti

Mada, u ovakvim slučajevima, sve može da se reši u poslednji čas, te navijači crveno-belih maltene do početka utakmice neće znati da li mogu da gledaju drugi zvanični meč ekipe Vladana Milojevića ove sezone.

S druge strane, duel Ružomberok - Vojvodina (prvi meč 1:2) od 19 časova prenosiće RTV Vojvodina na svom prvom programu, dok je za isto vreme prenos iz Bakua, Inter - Mladost Lučani (3:0), najavljen na na trećem programu TV Arenasport.


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaLiga EvropeMladost Lučaniprenos na televizijiSrbijaSuperligaTV prenosiFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara