Nenade, veliki si! Firenca će ovo pamtiti zauvek (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.08.18. | 22:24

Omaž defanzivca Kjeva Davideu Astoriju

Šest godina u Firenci. Za to vreme izgradio je Nenad Tomović poseban odnos sa navijačima Fjorentine, (p)ostao cenjen među rukovodiocima, voleli su ga i saigrači, a da mu period među Ljubičastima zauzima posebno mesto u karijeri videlo se prilikom gostovanja Kjeva na stadionu „Artemio Franki“ u drugom kolu Serije A.

Iako sad igra za tim iz Verone, Tomović je toplo dočekan u Firenci. Nije navijačima zasmetalo ni što je u 76. minutu, na centarfor Valtera Birse iz kornera, savladao Albana Lafonta. Štaviše, posle prvog gola u dresu Kjeva, srpski štoper je odao počast nekadašnjem saigraču, Davideu Astoriju, koji je preminuo 4. marta ove godine.

Izabrane vesti

Tomović je i ranije isticao koliko je Astori bio važan za oblikovanje njegove karijere, a koliko ga ceni pokazao je tako što nije slavio gol, nego je ka nebe podigao obe ruke simulirajući broj 13, koji je Davide nosio u Firenci.

Sjajan gest naišao je na oduševljene publike koja nije zaboravila Tomovića, a posle ovoga što je učinio večeras još više je Nenad porastao u njenim očima.


tagovi

Nenad TomovićDavide Astori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara