"slatke muke Zinedina Zidana"
"slatke muke Zinedina Zidana"

Nenormalno jaki: Startnih 11 se zna, Pepe, Hames i Lukas Vaskez ne mogu ni na Realovu klupu u Kardifu

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.17. | 21:47

Jednostavno nema mesta

slatke muke Zinedina ZidanaPepe Mel je jednom prilikom rekao: jedino gore od susreta sa Realom jeste sudar sa Realovom drugom postavom! Razlika u kvalitetu minimalna, ali motiv probija plafon. A koliko je zaista u pravu govori i to što se madridski mediji uoči sudara sa Juventusom u finalu Lige šampiona bave i time koji će od brojnih asova u timu Zinedina Zidana morati da meč u Kardifu posmatra sa tribina.

Startna postava se već zna: Navas, Karvahal, Varan, Ramos, Marselo, Kazemiro, Kros, Modrić, Isko, Benzema i Ronaldo. Već uhodan sistem. I toliko moćan tim da je teško odlučiti se i za rezerviste.

Izabrane vesti

Jer čak i ako otpišemo već precrtanog Fabija Koentraa, trećeg golmana Rubena Janeza i ipak nedovoljno dobrog Marijana - nije dovoljno. Za preostalih sedam mesta na klupi konkuriše čak deseg megazvezda!

Pa da probamo da odgonetnemo. Poslušaćemo Marku.

Kiko Kasilja sigurno će biti tu ako se povredi Kejlor Navas, Naćo je univerzalac koji može da pokrije više pozicija i kao takav više nego koristan na klupi. Mario Kovačić takođe nije pod znakom pitanja, pa naravno ni Geret Bejl, iako on nije spreman za svih 90 minuta, pa neće na teren od početka. Mada je pitanje da li bi bio čak i da je potpuno zdrav, jer se ova 4-4-2 formacija primila na stadionu “Santjago Bernabeu“.

To su dakle četiri imena, idemo dalje... Alvaro Morata je cele sezone rezervni špic, Marko Asensio je svako malo dobijao šansu i na njega Zidan ozbiljno računa. I kako je Koentrao tek izašao iz povrede - Danilo.

Što će reći da takve veličine kakve su Pepe, Hames Rodrigez i Lukas Vaskez neće biti čak ni u 18! Marka obično ne greši.

Nenormalan kvalitet na Zidanovom raspolaganju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zinedin ZidanŠpanijaReal MadridPepeLukas VaskezLiga šampionaJuventusHames RodrigezEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara