Kepa Arizabalaga
Kepa Arizabalaga

Nesporazum kažete? Sari izbacio Kepu iz prvih 11!

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.02.19. | 20:01

Vili Kabaljero brani protiv Totenhema

Trebalo je verovatno i ranije posegnuti za disciplinskim merama. Da je Mauricio Sari bio čvršće ruke verovatno Kepi Arizabalagi ne bi palo na pamet da se onako igra sa ugledom šefa. Upinjali su se posle svi u Čelsiju – čak i sam Sari – da ubede javnost da je posredi samo običan nesporazum... Ali da nije baš tako pokazalo se već koliko sutradan kada su Plavci baskijskom golmanu skinuli nedeljnu platu, da bi večeras dobilo i potvrdu: Kepa na klupi u velikom londonskom derbiju sa Totenhemom!

Među stativama Vili Kabaljero, golman koga je Sari želeo da uvede u igru u finalu Liga kupa protiv Mančester Sitija pre no što je Kepa “otkazao poslušnost“. Ostrvski tabloidi baš su uoči današnjeg derbija sa Pevcima pisali i o navodnom sukobu dvojice Čelsijevih golmana u svlačionici posle meča. Kepa je, opet navodno jer ovde mora da ide velika ograda, obesmislio dalju raspravu rekavši Kabaljeru da nije želeo da izađe pošto je bolji golman.

Izabrane vesti

Sada Kabaljero ima priliku da pokaže da i on može da obavi zadatak i tako produbi Kepin problem. Problem za Kabaljera je što tokom evo već pet godina u Premijer ligi nije baš nikoga uverio da zaista i može da obavi zadatak na ovom nivou.

Ali Sari mora da reaguje. Kepin gest su mnogi protumačili kao neku vrstu pobune svlačionice protiv (još jednog) trenera. Treba ugušiti taj bunt. Rio Ferdinand je to lepo objasnio.
Trebalo je još na terenu da mu izvuče uši... Kaže imao je grč? Samo zbog toga treba da ga bude sramota, kakav to golman ima grč?

Kako bilo...

Čelsi (4-3-3): Kabaljero – Aspilikueta, Ridiger, Luiz, Alonso – Žoržinjo, Kante, Kovačić – Pedro, Iguain, Azar;
Totenhem (4-2-3-1): Loris – Tripije, Aldervajreld, Sančez, Dejvis – Vinks, Sisoko – Eriksen, Lamela, Son - Kejn.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Kepa Arizabalaga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara