"Milorad Vučelić i Ivan Tomić"
"Milorad Vučelić i Ivan Tomić"

Neviđen kredit: Tomić ostaje i ako izgubi u Kruševcu! Hasanagić poručuje: Ne priznajem ovakav Partizan

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.16. | 13:37

Nema mira u Humskoj 1...

Milorad Vučelić i Ivan TomićGrobari, budite sprmeni na sve. Čak i na poraz u Kruševcu. A u tom slučaju i na ostanak Ivana Tomića na klupi.

Šef struke crno-belih dobio je, po svoj prilici, neograničen kredit kod čelnika kluba, koji ne planiraju da ga menjaju makar ne pobedio ni na nedeljnom gostovanju u drugom kolu Superlige.

Izabrane vesti

A već nije na premijeri sa Bačkom. Pre toga i dvaput protiv Zaglebja.
Imali smo sastanak u ponedeljak, videli ste i sami koliko je trajao, treneru Ivanu Tomiću smo pružili bezrezervnu podršku i to se neće promeniti. Ostaće čak i ako kiksnemo u Kruševcu“, bez ikakvog dvoumljenja, neko bi dodao i blama, saopštio je Informeru Milorad Vučelić, član Privremenog organa koji rukovodi klubom, ujedno i predsednik Sportskog društva.

Podsetimo, Ivan Tomić je zbog slabih rezultata na početku sezone ponudio ostavku, ali su je čelnici Partizana, posle konsultacija sa navijačima u ponedeljak, odbili, pa je tako mladi trener nastavio posao, uz poruku da veruje u ovoj tim, stručni štab i svoje sposobnosti.

Mustafa HasanagićSamo, čini se da ne dele svi njegovo mišljenje. I da bi u Humskoj moralo da dođe do promena. Ne samo na klupi, nego i u kancelarijama.
Sve je tužno i jadno. U klubu sam od 1961, nikad nisam doživeo ovakav Partizan! Kao član Skupštine, nekadašnji golgeter Jugoslavije i crno-belih, ja ovakav Partizan ne priznajem. Nisam za to da se seče preko kolena, ali promene u rukovodstvu su morale da se dese. Ko će da snosi krivicu za celu ovu godinu i prošlu sezonu? Ne priznajem ovakav Partizan, koji iz meseca u mesec gubi renome. Potrebne su promene hitno“, stav je Mustafa Hasanagića (75), legendarnog centafora Parnog valjka.

Šta vi mislite?

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMustafa HasanagićMilorad VučelićIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara