""
""

Nezvanično: Fajnal for Evrolige u Istanbulu

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.09.16. | 16:32

Turski novinari tvrde da je ta opcija gotovo sigurna, a vest prenosi i ugledni Eurohoops. Da li će Beograd biti sledeći?

Dugo je košarkaška čaršija brujala o tome da bi Beograd mogao da ugosti četiri najbolja košarkaška kluba Evrope na Fajnal foru Evrolige 2017. godine, ali su realne projekcije ukazivale na to da je realnije da to ipak bude sezonu kasnije. 

Izabrane vesti

Mada još nema nikakvih zvaničnih potvrda, ali izgleda da će Beograd zaista svoju šansu čekati tek za 2018. godinu, jer nezvanične informacije ukazuju da će završni turnir biti održan u Istanbulu. 

Dakle, nije u pitanju zvanična informacija, već podatak kojim barata turski novinar Jusuf Erboj. Inače, i on se sam ogradio od onoga što je napisao, pa je ukazao na to da će Istanbul "99,9 odsto biti domaćin F4 Evrolige", a ovu vest preneo je i ugledni košarkaški portal Eurohoops

Promil šanse ostaje da bi stvari mogle da se promene, ali isto tako i Evroliga će vrlo brzo izaći sa zvaničnim saopštenjem kako bi otklonila sve sumnje. 

Bilo kako, nadamo se da bi Beograd zaista mogao da bude sledeća destinacija i da će se kralj Evrope za sezonu 2017/2018 birati upravo u Kombank Areni. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

IstanbulFajnal for EvroligeFajnal for 2017Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara