"Broćić i Milan Lučić"
"Broćić i Milan Lučić"

NHL zvezda navija za Zvezdu – Milan Lučić na Marakani

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.07.14. | 19:48

"Dobro znam kakva je ovde ludnica kada igraju crveno-beli", kaže as Boston Bruinsa posle posete stadionu u Ljutice Bogdana

Broćić i Milan LučićŠirom planete je poznat po crno-belo-žutom dresu NHL ligaša Boston Bruinsa, ali kao i većini ljudi sa evropskog podneblja i Milan Lučić strastveno voli fudbal. I Crvenu zvezdu! Proslavljeni hokejaš je, naime, iskoristio dolazak u Srbiju na svadbu brata Jovana, inače fudbalskog golmana, da poseti stadion kluba za koji, kako sam kaže, od malena navija.
"Oduševljen sam! Nikad nisam bio na ovako velikom fudbalskom stadionu. Impresioniran sam onim što sam video u Zvezdinom muzeju, fascinantno je na jednom mestu imati toliko vrednih trofeja i drugih simbola prebogate istorije. Dobro znam kakva je ovde ludnica kada igra Zvezda i bilo bi super kad bih mogao da gledam neku utakmicu. Za sada to nije izvodljivo zbog sezone u NHL ligi, ali jednog dana sigurno ću doći, da i sa tribina podržim klub za koji navijam od detinjstva", rekao je Milan Lučić, kojeg na fotografiji možete videti sa direktorom marketinga Crvene zvezde Goranom Broćićem.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)

Izabrane vesti


tagovi

SuperligaSrbijaMilan LučićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara