"Tomašević"
"Tomašević"

Ni minuta za Partizan, a potpisao za Kortrijk?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.06.13. | 17:43

Žarko Tomašević, kome je istekao jednogodišnji ugovor sa crno-belima, potpisao je trogodišnji ugovor sa belgijskim klubom

TomaševićMožda Žarko Tomašević (23) iz nekih razloga nije prošao u Partizanu, gde nije odigrao ni minut u zvaničnom meču, ali to nije sprečilo Kortrijk da brže bolje stupi u konktakt sa njim i dobije centralnog defanzivca za džabe. Crnogorski internacionalac, kome je istekao jednogodišnji ugovor sa crno-belima, potpisao je trogodišnji ugovor sa belgijskim klubom.

Tomašević je oblačio dres srpskog prvaka samo na trening utakmicama, najpre portiv ukrajinskog Sevastopolja, odakle bi trebalo da se vrati Igor Duljaj, a po povratku sa priprema iz Turske i oporavka od povrede zarađene upravo tokom duela sa Ukrajincima dobio je priliku i na nekoliko susreta protiv nižerazrednih ekipa.  
TomaševićMladi štoper je sa 19 godina debitovao za Nasional protiv Sportinga iz Lisabona i te sezone igrao u Ligi Evrope. Potom je pozajmljen portugalskom Uniaou, odakle je i stigao u Partizan. Tomašević je stigao umesto Stefana Mitrovića, koji je pojačao Benfiku.

(FOTO:  MN Press) 

Izabrane vesti


tagovi

BelgijaEvropaKortijkFK PartizanŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara