""
""

Ni Zvezda, ni Srbija: Dejan Stanković kupuje Olimpiju iz Ljubljane?

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.11.13. | 11:38

Slovenački mediji najavljuju da će proslavljeni srpski fudbaler u tandemu sa šurakom Milenkom Aćimovićem preuzeti Zmajčeke

Iako su navijači Crvene zvezde priželjkivali njegov povratak na Marakanu, iako su mnogi ljubitelji fudbala u Srbiji želeli da ga vide umesto vladajuće garniture u FSS, Dejan Stanković očigledno nema nameru da se vraća u srpski fdbal. Šta više, izgleda da je rešio da karijeru fudbalskog funkcionera započne u Sloveniji.

Izabrane vesti

Slovenački sportski dnevnik Ekipa ekskluzivno otrkiva da će Stanković u tandemu sa šurakom i nekadašnjim saigračem Milenkom Aćimovićem postati vlasnik slovenačkog provoligaša Olimpije iz Ljubljane!

Stanković je u više navrata isticao da posle igračke karijere želi da ostane u fudbalu, ali da nije odlučio na kojoj funkciji. Pominjalo se da bi mogao da dobije i mesto u sportskom sektoru Intera, ali izgleda da je rešio da na početku zagrize manji zalogaj.

Stanković i Aćimović su nerazdvojni od kada je Dejan oženio Milenkovu sestru Anu. Srpski as je često bio gost u Sloveniji, a u blizini Maribora poseduje i restoran. Blizina Italije i Slovenije bi mu omogućila da posao gazde Olimpije obavlja živeći na relaciji Milano – Ljubljana. Aćimović od januara 2011. obavlja funkciju sportskog direktora u Olimpiji i imao je vremena da se dobra upozna sa kapacitetima kluba.  

 


tagovi

FK Crvena zvezdaDejan StankovićEvropaMilenko AćimovićSlovenijaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara