"Džajić još čeka naslednika"
"Džajić još čeka naslednika"

Niko neće u užarenu fotelju: Izbori u Zvezdi tek u januaru!

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.12.14. | 09:20

Na Marakani ramatraju mogućnost da odlože izbore zakazane za 10. i 11. decembar jer se još nije pojavio idealan kandidat

Džajić još čeka naslednikaTo novija istorija Crvene zvezde ne pamti. Malo više od nedelju dana do izbora za predsednika najtrofejnijeg srpskog kluba ne postoji kandidat koji bi seo u užarenu fotelju prvog čoveka crveno-belih. Naime, izbori za predsednika kluba raspisani su još pre šest meseci (posle odlaska Dragana Džajića), zakazani za 10. i 11.decembar, ali se do sada nije iskristalisao idealan kandidat.

Prema saznanjima dnevnog lista Sport zbog svega navedenog postoji ozbiljna mogućnost da izbori u Crvenoj zvezdi budu odloženi za mesec dana. Naozbiljniji kandidat, bar u javnosti, bio je prvi čovek Sportskog društva Petar Škundrić. On je obavio razgovore sa pojedinim bitnim ljudima koji imaju jak uticaj na zbivanja u Ljutice Bogdana. Za dolazak nekadašnjeg ministra energetike i rudarstva zalažu se i predstavnici generalnog sponzora „Gasproma“, ali izgleda da nije postignut konsenzus po tom pitanju.

Izabrane vesti

Spominjao se i Branko Radujko kao kandidat aktulenog Upravnog odbora, ali je on tu mogućnost ekspresno demantovao. Ukoliko do 7. decembra niko ne podnese kandidaturu odgovorni iz Ljutice Bogdana moraće da se odluče na nepopularan potez i odlože izbore za januar. Klub bi na taj način ostao u v.d. „stanju” što nikome ne odgovara, posebno jer Crvene zvezda ima nagomilane finansijske obaveze i čeka je borba za evropsku licencu.

Novog predsednika kluba biraće četiri hiljade članova sa plaćenom članarinom.

(Foto Star Sport)


tagovi

Branko RadujkoFK Crvena zvezdaEvropaPetar ŠkundrićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara