Nikola Antić 100 puta u dresu Voše: U Humskoj da pokažemo šta znamo

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.11.18. | 13:56

Novosađani bez operisanog Mirkova, neizvesni Huhumis i Srećković

Tri pobede i sve tri bez primljenog gola. Živnula je Vojvodina, na plasman u četvrtfinale Kupa Srbije naslonila dva trijumfa u prvenstvu, zbog čega orna stiže u Humsku 1, gde će u nedelju (19.00, TV Arenasport 1) pokušati da nastavi dobar niz protiv uzdrmanog Partizana.

Biće to derbi 15. superligaške runde, kojom se završava prva etapa borbe za bodove, s tim da je ni crno-beli, ni Novosađani ne čekaju na priželjkivani pozicijama.
U ovom trenutku je dobro da utakmice idu brzo, jedna za drugom, već za dva dana igramo protiv najjačeg protivnika otkako je ovaj stručni štab preuzeo tim. Iako mnogi pričaju da je Partizan u rezultatskoj krizi i da ne igra na nivou kluba, nas to ne sme da zavara, niti smemo da pomislimo da možemo da se opustimo protiv takvog rivala. Pogotovo što ćemo igrati na njegovom terenu. Imamo obavezu da cenimo sebe i klub u kojem se nalazimo. U Beograd idemo bez euforije i sa maksimalnim oprezom, jer na to nas obavezuje položaj na tabeli. Poštujemo rivala i njegovu istoriju, ali želimo da se priča o nama, a do cilja možemo samo maksimalnom odgovornošću“, predočio je Radovan Krivokapić, pomoćni trener Voše.

Izabrane vesti

Njegov prvi pretpostavljeni, šesf struke Dragomir Okuka ne može da računa na nedavno operisanog Aleksandra Mirkova, a roviti su Diamantis Huhumis i Nikola Srećković.
„U Beograd nećemo ići sa belom zastavom, već da odigramo kvalitetnu utakmicu i da na dobrom terenu pokažemo šta umemo“, dopunio je kapiten Nikola Antić, koji je u sredu, protiv surduličkog Radnika, 100. put u karijeri obukao dres Stare dame srpskog fudbala.

Na tom dostignuću, levom beku Voše čestitao je trener Krivokapić.
Možda nije ni svestan toga šta je uradio za ovaj klub. Ja sam dete Vojvodine, u njoj sam proveo dosta godina, pa nisam uspeo da odigram 100 utakmica. Posle meča protiv Radnika, bilo je slavlja u svlačionici, kako zbog pobede 1:0, tako i zbog njegovog jubileja“, rekao je Krivokapić.

FOTO: Star sport


tagovi

Nikola Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara