"Nikola Đurđić"
"Nikola Đurđić"

Nikola Đurđić dobio ponudu iz Serije A

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.12.16. | 10:46

Ivica Iliev nije slučajno boravio u Italiji prošle sedmice...

Nikola ĐurđićNije se naigrao u Partizanu, niti nadavao golova u skladu sa očekivanjima, ali takvu biografiju ima Nikola Đurđić da za njega stižu pozivi i posle priznanja da je odigrao najlošijih šest meseci u karijeri. Napadač crno-belih ima na stolu konkretnu ponudu da se preseli u - Italiju.

Kjevo iz Verone, za koji uspešno već tri i po sezone igra još jedan Srbin (Ivan Radovanović), pokazao je ozbiljnu nameru da dovede 30-godišnjeg centarfora i prema saznanjima MOZZART Sporta taj posao je na pragu realizacije. Pošto mu je predočeno da ga kluba sa stadiona Bentegodi želi na šestomesečnu pozajmicu sa pravom otkupa ugovora (do leta 2018), Đurđić je na tu opciju pristao, precizirani su i finansijski uslovi saradnje, međutim, da bi do selidbe u Seriju A i došlo potrebno je da zeleno svetlo upali uprava Parnog valjka.

Izabrane vesti

Jedini Đurđićev gol za Partizan, protiv niškog RadničkogSad se tu lome koplja, prvi plan čelnika kluba iz Humske 1 je da već ove zime prodaju Nikolu Đurđića i na taj način rasterete budžet, pošto je javna tajna da je u pitanju drugi najplaćeniji igrač tima (iza Brazilca Leonarda). Opet, kako trenutno nema povoljnijih opcija od ove koju nudi  Kjevo deluje realno da do kraja ove ili u prvoj sedmici 2017. padne dogovor o pozajmici.

Najzaslužniji čovek za kontakt između Kjeva i Nikole Đurđića je menadžer Ivica Pavlović, koji je nedavno preuzeo brigu o iskusnom napadaču. Reč je o čoveku koji je u prethodna dva prelazna roka u Partizanovu kasu uneo skoro 2.000.000 evra, zahvaljujući prodajama Nikole Ninkovića (Đenova) i Saše Lukića (Torino), a njegovi dobri odnosi sa italijanskim klubovima doveli su i to interesovanja popularnih Letećih magaraca za još jednog fudbalera crno-belih.

Ivica Iliev i Nikola ĐurđićInače, Kjevo ima prostor da dovede još jednog igrača sa prostora van Evropske unije. Kako sad stvari stoje, izbor je upravo Nikola Đurđić, čelnici kluba iz Verone želeli su da ga angažuju još u vreme dok je tresao mreže u švedskom Helsinborgu.

Podsetimo, posle prošlonedljnog boravka u Italiji, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je kazao da za fudbalere crno-belih vlada takvo interesovanje da bi sad mogao da proda petoricu. Izgleda da je Nikola Đurđić jedan od njih. Makar to bilo preko pozajmice.

(FOTO: Star sport)


tagovi

EvropaItalijaKjevoNikola ĐurđićFK PartizanSerija ASrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara