""
""

Nikolić: Jedva čekam derbi

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.09.16. | 07:57

„Protiv Partizana teško i „11 na 11“, komentariše trener Borca Ljubiša Dmitrović

Pitanje je da li može da bude zadovoljan igrom, ali rezultatom mora. Partizanov trener Marko Nikolić trlja ruke posle sigurne pobede nad Borcem, u osmom kolu Superlige (2:0).
Težak teren, ali smo došli do trijumfa. Praktično smo 'završili' utakmicu već u prvom delu. U drugom smo imali, možda, veći posed lopte nego što je potrebno i bili malo manje direktni. Bilo je i lepih akcija, ali mi se čini da su igrači bili zadovoljni rezultatom. Što je i razumljivo u ovim okolnostima“, rekao je Nikolić u kameru TV Arenasport.

Uz zahvalanost publici na podršci i konstataciju kako paralelno sa takmičarskim obavezama sprovodi selekciju tima dok traje prvenstvo, Nikolić je rekao i da spremno čeka 152. večiti derbi, naredne subote u Humskoj 1. U taj meč crno-beli ulaze sa devet bodova manje od Crvene zvezde.
Derbi je najveća utakmica našeg fudbala. Iskreno, jedva je čekam. I ja i moji saradnici. Verujem, i igrači Partizana. Biće to prilika da se izmere dva najbolja kluba u državi. Radujemo se pomenutom duelu“, rekao je Nikolić, koji je u prvom mandatu na klupi Parnog valjka dvaput tukao tim sa Marakane.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Borca, Ljubiša Dmitrović, nije bio preterano raspoložen. Razumljivo, u svetlu ranog isključenja kapitena Marija Maslaća.
Sa Partizanom je teško igrati i '11 protiv 11'. Utakmica je za nas dobila neočekivan tok, jer smo 75 minuta morali da igramo sa igračem manje. U takvim okolnostima teško je očekivati bilo šta, osim časnog poraza. Ne mogu ništa igračima da zamerim“, rekao je Dmitrović.

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićLjubiša DmitrovićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara