"Nije zadovoljan uprkos pobedi"
"Nije zadovoljan uprkos pobedi"

Nikolić: Ne znam kako neko očekuje da se nešto zanimljivo desi na ovakvom terenu?

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.13. | 17:46

"Savez mora nešto da uradi", apeluje trener Vojvodine. Vojvodina bliža titula nego ikada pre, smatra kolega iz Rada Milošević

Nije zadovoljan uprkos pobediNesigurni koraci na početku prvenstvene sezone ostali su iza Marka Nikolića čiji se tim pobedom na gostovanju kod Rada na Vračaru i definitivno vratio u šampionsku trku. Ipak, šef struke novosadskog kluba ima druge brige.
"Jeste najvažnije je da smo zabeležili pobedu, ali moram da se osvrnem na katastrofalne uslove igre. Ne znam kako neko može da očekuje da se nešto zanimljivo desi na ovakvom terenu. FSS treba nešto da uradi, da se obezbedi da se ne igra na ovakvim terenima", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare posle meča i potom se osvrnuo i na zbivanja na terenu.
"Stalno imamo uspone i padove, stalno igramo toplo-hladno, ali i pored toga smo jedini neporaženi tim u zemlji. Gol koji smo primili... To nam se još nije desilo ove sezone. Gol iz kornera, gde smo najjači i prosto mi je neverovatno da smo tako poklekli".

Kolega iz Rada Nebojša Milošević čestitao je rivalu na zasluženoj pobedi i istakao da ne govori iz kurtoazije kada kaže da Voša i te kako može da izazove Partizan i Crvenu zvezdu u šampionskoj trci.
"Čestitam Voši na pobedi, a Marku Nikoliću želim da utiče na borbu za prvo mesto u Superligi. Vojvodina je ove godina bliža tituli nego što je ikada bila. Odgovornost za ovaj poraz ide na mene i pored ovih individualnih grešaka. Ne može se na ove mlade momke svaljivati krivica".

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Marko NikolićNebojša MiloševićRadSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara