""
""

Nikolić o statusu Gogue: To nije tema za mene, ja ne znam ni gde se on nalazi

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.10.16. | 16:06

"On je mlad igrač i takve stvari se dešavaju, mora jednostavno da prihvati klupsku disciplinu, kao i svi ostali igrači", rekao je strateg Parnog valjka

Sedrik Gogua ne dolazi na treninge Partizana, pa Marko Nikolić stoga i ne računa na njegove usluge u meču sa Voždovcem, a veliko je pitanje šta će se događati u budućnosti sa statusom štopera iz Obale Slonovače.

Izabrane vesti

Strateg Parnog valjka nije za to da se tolerišu ovakve stvari, ali da se mora imati u vidu da se radi o mladom igraču.
"On nije tema za mene. Njega ustvari nema, ja i ne znam gde se on nalazi. Ali tu je sportski direktor, tu su ljudi iz kluba. Ta situacija je na njima da reše, gde se on nalazi i kakav mu je status. On je mlad igrač i takve stvari se dešavaju, mora jednostavno da prihvati klupsku disciplinu, kao i svi ostali igrači. Greške se dešavaju u sportu, a kad je neko mlad može da mu se, ne istoleriše, ali da se oprosti na neki način, ali ako je nastavak te priče onakav kakav treba. Ali ponavljam, ova stvar je već otišla na klupski nivo iz mnogo razloga. Ja nisam upućen ni u detalje njegovog ugovora, niti dolaska. Ničega od tih stvari", rekao je Nikolić.

Gogua izbačen iz Partizana!

Trener crno-belih smatra da bi veća pažnja trebalo da se preusmeri na igrače koji vredno rade svoj posao.
"Ja znam da to najviše zanima, što meni i nije baš razumljivo, da jedan igrač može da bude zanimljivijih od ostala 24 koji rade svoj posao, postižu lepe golove i igraju kako treba. U ovom trenutku razmišljam o onima koji su tu, koji se ponašaju kako treba i daju sve od sebe za Partizan. Ovo ćemo rešavati u hodu, u zavisnosti od raspleta situacije", rekao je Nikolić.

Partizan u subotu od 17 časova gostuje Voždovcu u istorijskom meču na krovu Tržnog centra stadion.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Marko NikolićFK PartizanSedrik GoguaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara