""
""

Nikolić pred Cedevitu: Imamo mnogo problema, ali možemo do pobede

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.12.17. | 14:10

"Cedevita je jedna od tri najjače ekipe u ligi, uz Zvezdu i Budućnost. Ne treba o njima trošiti mnogo reči", podseća trener crno-belih

Uoči poslednjoj rundi prve polovine regionalnog šampionata Partizan u subotu dočekuje zagrebačku Cedevitu, a meč u dvorani Aleksandar Nikolić počinje u 19 časova

Izabrane vesti

Susret prošlogodišnjih polufinalista trener crno-belih Miroslav Nikolić vidi kao priliku za rast ekipe i povratak na pobednički kolosek.
"Cedevita je jedna od tri najjače ekipe u ligi, uz Zvezdu i Budućnost. Ne treba o njima trošiti mnogo reči... Sa druge strane, mi iako imamo dosta problema sa povredama, nekako se problemi smenjuju, ja mislim da ćemo odigrati dobro. Nama je svaki igrač preko potreban u rotaciji, malo smo se osvežili sa Tanaskovićem koji će biti sa nama uvek. Dosta igrača se vraća iz povreda od kojih su se oporavljali tokom pauze, zbog toga ćemo ih koristiti koliko budemo mogli, ali tako je kako je. Ne treba tražiti opravdanje, oni jesu favoriti ali mi moramo ići na pobedu", istakao je Nikolić.

Đoko Šalić pred duel sa zagrebačkim timom poručuje da Partizan ima dobre šanse za trijumf.
"Cedevita je izuzetan protivnik, igraju dobro i dobro su popunjeni na svim pozicijama. Tu je sjajni Musa, iskusni Ukić, sad je došao i Markota, baš dobar tim koji je na papiru možda favorit. Ipak, mi moramo da uđemo u meč borbeno i odgovorno i da dobijemo to! Pokazali smo da možemo da igramo dobro protiv jakih ekipa, ali za pobedu moramo da sprečimo pad koncentracije. Ako to uspemo, imaćemo dobre šanse za trijumf".

Ulaznice za subotnji duel, u prodaju su puštene danas a mogu se kupiti na sledeći način:

petak, 08.12.

Ticketline Novi Beograd od 09:00 do 18:00
Stadion Partizana (kancelarija 220) od 10:00 do 16:00

subota, 09.12.

Hala "Aleksandar Nikolić" od 10:00 do početka meča

Cene pojedinačnih ulaznica:

Tribine: 300 dinara
Parter: 500 dinara
Bela loža: 1.200 dinara
VIP loža: 1.500 dinara
Počasna mesta pored terena: 12.000 dinara

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaMiroslav NikolićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara