""
""

Nikolić: Slatko; Buač: Sjajno

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.04.17. | 19:29

"U prvih 20-25 minuta igrali smo fantastično, zatim je usledilo pražnjenje, što je normalno četiri dana posle večitog derbija", kaže trener Partizana

Zadovoljan je Marko Nikolić jer je njegov tim upisao novu pobedu i održao korak u borbi za titulu sa Crvenom zvezdom. Minimalac, ali dovoljan za radost na crno-beloj strani Topčidera.
„Čestitke igračima i zahvalnost publici na velikoj podršci. Bitna pobeda za nas, mnogo važna i slatka tri boda. U prvih 20-25 minuta igrali smo baš kako treba, fantastično, zatim je usledilo pražnjenje, što je normalno četiri dana posle večitog derbija. Zbog toga smo došli u situacije koje nismo rešavali na pravi način iako smo imali šanse, dok Vojvodina osim one dijagonale Trujića nije imala prilike", konstatovao je Marko Nikolić.

Izabrane vesti

Na pitanje kako je video nastupe El Munira i Radina, koji su posle dužeg vremena odigrali utakmice na svojim pozicijama, trener Partizana kaže:
"Zadovoljan sam. I njima, ali i ostalim igračima. Za sledeću utakmicu vratiće se trojica, bićemo svežiji", obećava Nikolić.

Vladimir Buač, vodio je danas Novosađane u odsustvu Aleksandra Veselinovića, koji je sinoć podneo ostavku na funkciju šefa stručnog štaba Vojvodine.
"Čestitke Partizanu na pobedi, a mojim igračima na borbenosti. Bili smo sjajni posle svega što se desilo proteklih dana. Ponosan sam na njih, teško je kada primite gol u prvom minutu, padne koncentracija. Tavamba nam je pravio problem, uspeli smo da se podignemo, ali ne i da iskoristimo situacije za gol", kaže Buač.

On nije želeo da odgovori na pitanje kada su igrači vojvodine saznali za odlazak Veselinovića.
"Ne bih o toj temi. Klub će izdati saopštenje, mogu samo da kaćžem da sam imao korektnu saradnju sa Veselinovićem dok je bio u klubu", zaključio je Buač.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaVladimir BuačSuperligaSrbijaFK PartizanMarko Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara