""
""

Niksi ponovo uzimaju iz Bulsa: Stiže i Žoakim Noa

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.06.16. | 15:43

Podsetimo, nedavno je dres Njujorka obukao i Derik Rouz

Dojadilo je Njujork Niksima da zauvek budu u „donjem domu“ NBA lige, zbog čega je planski doneta odluka da se napravi velika rekonstrukcija i pripremi ekipa za daleko bolji plasman. 

Izabrane vesti

Prelazni rok u Niksima otvorio je nedavno dojučerašnji plejmejker Čikaga Derik Rouz, a klub planira da pazari još jednog igrača upravo iz Bulsa. I to - Žoakima Nou. Kako piše Vašington Post, francuski centar je spreman da promeni sredi i preseli se u Veliku jabuku i tako krene stopama saigrača.

On bi trebalo u najskorije vreme da potpiše ugovor sa Niksima vredan 18.000.000 evra po sezoni, a konkurenciju na centarskoj poziciji trebalo bi da mu bude supertalentovani Letonac Kristaps Porzingis. Mada, mediji šuškaju da bi put Njujorka čak mogao da krene i Pau Gasol, koji definitivno želi da napusti Čikago. 

Noa je prethodnu sezonu završio uz tek odigranih 29 utakmica, što je posledica brojnih problema koje je imao sa povredom ramena i operacijom koju je odradio u januaru. Prosečno je imao četiri poena i devet skokova. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoakim NoaNjujork NiksNBA ligaČikago Buls

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara