Ninković heroj Sidneja! Melburn srušen u 93. minutu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.04.19. | 15:38

Sjajni srpski vezista je omogućio svom timu da se odmakne direktnom rivalu na četiri boda prednosti i zacementira se na drugom mestu koje garantuje plasman u polufinale plej-ofa

Značajni događaji idu jedan za drugim. Samo nedelju dana nakon što je produžio ugovor sa Sidnejom, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković postigao je gol vredan tri boda u derbiju sa Melburn Viktorijem i to u trećem minutu nadoknade utakmice - 2:1 (1:1).

Sjajni srpski vezista je omogućio svom timu da se odmakne direktnom rivalu na četiri boda prednosti i zacementira se na drugom mestu koje garantuje plasman u polufinale plej-ofa. Ninkoviću je ovo bio drugi gol u sezoni, ali bi mogao da bude presudan kada se podvuče crta na kraju.

Izabrane vesti

Sidnej je poveo rano golom O'Nila u šestom minutu, ali su se gosti vratili u meč već deset minuta kasnije zahvaljujući pogotku Barbarusesa.

Domaćin je svim silama pokušavao da stigne do sva tri boda i ta upornost mu se na kraju vratila u poslednjim trenucima utakmice. Ninković je bio dobro postavljen, nije baš najbolje šutirao, ali se lopta odbila od jednog igrača i završila na mestu koje Met Ekton nije mogao da pokrije.

 


tagovi

Nikola NinkovićSidnej FCMelburn Viktori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara