""
""

Nišlije osvojile Banovo brdo: Trifunović je junak Radničkog!

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.08.15. | 20:52

Još jedno bledo izdanje izabranika Vladana Milojevića i drugi vezani poraz u Superligi – 0:1

Kriza igre i rezultata nikako da ode sa Banovog brda, a to je večeras iskoristio i Radnički iz Niša, koji je u slavio minimalnim rezultatom u Beogradu i pridružio se ekipama iz samog vrha Superlige – 0:1 (0:1).

Izabrane vesti

Sve u ovoj utakmici bilo praktično rešeno u 35. minutu igre, kada su domaći doživeli izenadni šok od kojeg se nisu oporavili bukvalno do kraja utakmice. Blažić je imao loptu na levoj strani, prebacio je na desnu, usledio je pas za Đurčkovića, koji je proigrao Trifunovića, a ovaj udarcem iz prve uz pomoć defanzivaca Brđana koje je zakačila lopta i prevarila skamenjenog Stevanovića, doneo Nišlijama vredna tri boda.

Brđani su prethodno pripretili u 11. minutu kada se Dragoljub Srnić se našao u prilično izglednoj situaciji, naleteo je na odbijenu loptu, ali je njegov udarac ipak završio pored desne stative gola. U 27. minutu usledio je prvi pravi odgovor Radničkog. Anton Zemljanuhin je probio po desnom boku, usledio je tačan pas za Trfiunovića, koji je sa linije penala gađao pod prečku, ali je Nemanja Stevanović sjajnom akrobacijom prebacio loptu preko prečke.

Već na samom početku drugog poluvremena vrlo lako je moglo da bude 2:0, ponovo je dobro centrirao Zemljanuhin, pronašao Trifunovića, ali srećom po domaće nije bilo gola.

Kapiten Igor Matić, koji je večeras odigrao 100. meč za Čukarički, u 63. minutu je imao možda i najbolju šansu na utakmici. Odlično je probio Slavoljub Srnić, ali kapiten domaćih ipak nije uspeo da matira Jovanovića. Naredni nešto ozbiljniji pokoušaj domaćih usledio je u 77. minutu. Pavlović je snažno šutirao, ali je od svega bio samo korner. U nadoknadi vremena oprobao se i debitant Karaklajić, ali je i njegov udarac završio pored stative Nišlija.

ČUKARIČKI – RADNIČKI NIŠ 0:1 (0:1)
/Trifunović 35/

Stadion na Banovom brdu
Gledalaca: 800
Sudija: Aleksandar Vasić

ČUKARIČKI: Stevanović – Stojković, Pjasentin, Ostojić, Boljević – Regan, D. Srnić (od 46. Janković) – S. Srnić, Matić, Mandić (od 46. Bojić) – Pavlović

RADNIČKI NIŠ: Jovanović - R. Bulatović, Rosić, Tomić, Petrović – Blažić (od 59. Ignjatijević), Marjanović - D. Bulatović, Zemljanuhin, Marjanović – Đuričković (od 71. Bogadnović) – Trifunović.

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički KragujevacMiloš TrifunovićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara