"Đozep Marija Bartomeu"
"Đozep Marija Bartomeu"

Ništa od Pogbe: Bartomeu vodi Barselonu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.07.15. | 22:43

Doskorašnji vršilac dužnosti predsednika pobedio je ubedljivo velikog rivala Đoana Laportu

Đozep Marija Bartomeu

Đozep Marija Bartomeu biće predsednik Barselone u narednih šest godina!

Izabrane vesti

Čovek koji je do skoro bio vršilac dužnosti predsednika, posle ostavke Sandra Roselja, ubedljivo je trijumfovao na predsedničkim izborima nakon što je dobio podršku čak polovine sosiosa - 54.58%.
“Članovi kluba su izašli u velikom broju i rekli kako žele da ih vodimo u budućnosti. Dobro je za Barselonu što je predsednik izabran na ovaj način. Čitav svet je video da smo demokratski klub. Srećan sam zbog velikog odziva glasača i naravno zbog moje pobede”, prva je reakcija Bartomeua.

Novi čelni čovek Katalonaca porazio je i nekadašnjeg predsednika Đoana Laportu, koji je imao velika obećanja u ovoj kampanji i tvrdio je čak da će već ovog leta dovesti Pola Pogbu iz Juventusa, ali su mu navijači Barselone rekli - ne.

Drugoplasirani Laporta je sakupio 32,9% glasova, dok su preostala dva kandidata Augusti Benedito (7,3%) i Toni Freića (3,7%) ostali daleko iza njih dvojice.

Za kraj, spomenimo i da su ovo zvanični rezultati na osnovu 25 % obrađenih glasova i da, prema najavama iz kluba, konačne brojke neće puno odudarati od ovih koje su objavljene. 

(FOTO: Action Images)

 

tagovi

izboriĐozep Marija BartomeuĐoan Laporta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara