Ništa od Srnića, stiže Mamićeva meta za 1.000.000 evra godišnje

Vreme čitanja: 1min | sub. 26.05.18. | 18:10

Promena plana zbog promene trenera

Turski prvoligaš Gectepe je odustao od dovođenja Slavoljuba Srnića iz Crvene zvezde, javljaju turski mediji. Iako je Srnić bio jedan od glavnih meta najprijatnijeg iznanđenje turskog prvenstva u minuloj sezoni, došlo je do promene plana...

Gectepe je promenio stratgeiju u prelaznom roku zbog iznenadne promene trenera. Tamer Tuna koji je ekipu vodio do sjajnog šestog mesta na kraju sezone je naplatio dobar rad i seli se u Trabzon što je bila prilika koja se ne odbija.

Izabrane vesti

Na njegovo mesto je došao Bajram Bektaš i promenio je planove za prelazni rok. On nije želeo Srnića već je od uprave zatražio desno krilo Tjevija Bifumu iz Sivasa. Afričkom ofanzivcu je istekao ugovor sa Sivasom i odbio je produžetak saradnje. Na stolu ima ponudu Gectepea vrednu 1.000.000 evra po sezoni i najverovatnije će je prihvatiti. Inače, Bifuma je bio i velika želja Zdravka Mamića iz zagrebačkog Dinama, ali su Turci rešili da što pre završe posao i ispune najveću želju novog trenera.

Iz Gectepea najverovatnije odlazi Demba Ba a na njegovo mesto bi trebalo da stigne kolumbijski napadač Ugo Rodaljega iz Trabzona.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Slavoljub SrnićTijevi Bifuma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara