""
""

Njukasl doveo bivšeg napadača Zvezde!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.09.15. | 09:23

Miloš Trifunović krenuo stopama Miloša Ninkovića i potpisao ugovor s klubom iz Australije

Kolonija srpskih igrača u Australiji je sve brojnija. Nekadašnji napadač Crvene zvezde, koji je doskora nosio dres niškog Radničkog, Miloš Trifunović, potpisao je ugovor sa Njukasl Džetsima i već se priključio timu čije boje od prošle sezone nosi Enver Alivodić.

Ovu vest je plasirao SBS radio na srpskom jeziku, uz informaciju da je Trifunović doputovao u Australiju u sredu. Nakon što je obavio lekarske preglede on je zaključio ugovor sa Dejvidom Elandom, direktorom kluba iz Novog Južnog Velsa.
„U prethodnom periodu razgovarao sam sa Enverom Alivodićem, kao i sa Milošem Dimitrijevićem i Milošem Ninkovićem iz Sidneja. Rekli su mi mnogo toga o svemu u vezi s Australijom, o ligi, igračima, stadionima... Sve što sam čuo od njih uticalo je na moju odluku da dođem u Njukasl i A ligu“, rekao je Trifunović za SBS radio po potpisivanju ugovora.

Izabrane vesti

Iskusni napadač je u karijeri igrao i za klubove iz Uzbekistana, Kine i Kazahstana, a poslednja dva meseca proveo je u niškom Radničkom, gde je na sedam utakmica postigao dva gola.
„Dolazak u Australiju doživljavam kao veliki izazov. Izuzetno sam motivisan da se predstavim ovdašnjoj publici u najboljem svetlu“, istakao je Trifunović i dodao da je spreman da pomogne ekipi Njukasla ne samo kao centralni napadač, već i na drugim ofanzivnim pozicijama u timu.

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaMiloš TrifunovićMiloš Ninkovićmeđunarodni fudbalEvropaFK Crvena zvezdaAustralija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara