""
""

Nova bruka u "Aferi pištolj": Čelnici Novog Pazara predložili Udovičiću da laže u policiji kako bi dobio čiste papire

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.04.15. | 14:49

Tako bar na svom Fejsbuk nalogu tvrde predstavnici Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“

„Samo ti daj lepu izjavu u policiji, a navijaći će ti oprostiti što su ti pretili pištoljem“. Poruku ovakve sadržine poslali su čelnici Novog Pazara Žarku Udovičiću, igraču koji je u svlačionici tog kluba preživeo torturu nakon što je protiv Rada na Banjici promašio jedanasterac.

Slučaj Udovičić podigao je nezapamćenu prašinu, pošto su navijači Novog Pazara repetirali pištolj i prislonili mu ga na glavu. Međutim, ako je verovati predstavnicima Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Žarko Udovičić je pre nekoliko dana dobio nemoralu poruku. Naime, potpredsednik kluba poslao je SMS poruku Udovičiću sa jasnim instrukcijama šta treba da kaže u policiji kako bi dobio čiste papire.

Izabrane vesti

Tu poruku, koja je objavljena kao status na Fejsbuk stranici sindikata „Nezavisnost“ prenosimo u celosti.
„Tačno je da su navijači došli u prostorije kluba i tražili da razgovaraju sa mnom, bili su neprijateljski nastrojeni. Od mene su tražili da im objasnim zbog čega sam loše šutirao penal. Rekao sam im da se to svima dešava pa i meni, nakon toga ljudski smo se razišli. Ovakve vesti puštaju oni koji žele da zaustave rapidan uspeh i uspon Novog Pazara“, napisano je u poruci.


tagovi

Žarko UdovičićSuperligaSrbijaNovi PazarhuliganizamEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara