Nova Lotitova „zlatna koka“ - Marušića snimaju Liverpul i Totenhem

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.04.18. | 19:22

Crnogorski reprezentativac na radaru engleskih teškaša, ali i milanskog Intera

Više nema dileme, Lacio će od transfera Sergeja Milinković Savića inkasirati rekordnu svotu novca, ali gazdi Nebeskoplavih Klaudiju Lotitu nije bilo potrebno vremena da pronađe novu „zlatnu koku“ u svojim redovima.

U pitanju je crnogorski reprezentativac Adam Marušić, kojeg će večeras u Salcburgu snimati engleski giganti Liverpul i Totenhem, odnosno milanski Inter, piše Gazeta delo Sport.

Izabrane vesti

Italijani takođe pišu, da će svako ko želi da kupi ovog igrača morati da kontaktira njegovog menadžera, Mateju Kežmana, koji vodi računa i o karijeri Sergeja Milinković Savića.

Marušić je ove sezone procvetao kod Simonea Inzagija, koji mu je pronašao poziciju kraj desne aut linije. Nekadašnji igrač Voždovca, za kojeg su Rimljani belgijskom Ostendeu platili 6.500.000 evra, ove sezone je odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima, postigao tri gola i zabeležio šest asistencija.

Rimljani večeras u Salcburgu brane 4:2 iz prve utakmice četvrtfinala Lige Evrope, a Marušić bi trebalo da se nađe u startnoj postavi Simonea Inzagea. Sa druge strane, najavljeno je da će Sergej Milinković Savić ostati na klupi za rezervne igrače i čuvati snagu za nedeljni rimski derbi sa Romom, koji bi mogao da odluči učesnika Lige šampiona za narednu sezonu.

Foto: Action images


tagovi

Adam MarušićSimone Inzagi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara