""
""

Nova pravila u Zvezdi: Đurovski omladincima organizovao audiciju

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.05.17. | 14:36

Zvezdin šef stručnog štaba organzivao sparing na današnjem treningu i pozvao sedmoricu juniora

Novi trener i nova pravila u Crvenoj zvezdi. Jasno je da aktulenog šampiona, bez obzira na ishod šampionske trke, očekuje velika rekonstrukcija tima na leto. Očekuje se priliv svežih snaga iz omladinskog pogona, a danas je napravljen mali korak ka tom cilju.

Fudbalerima koji nisu nastupali na jučerašnjoj utakmici protiv Čukaričkog, priključeni su omladinci crveno-belih koji nemaju reprezentativne obaveze. Zvezdin trener Boško Đurovski želeo je da na delu vidi sedmoricu omladinaca, pa su prvotimcima priključeni Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Filip Maksić, Ranko Jokić, Stefan Kovač, Lazar Romanić i Saša Perić. Uz trojicu vršnjaka koji već neko vreme treniraju sa prvim timom (Vanja Vučićević, Uroš Račić i Luka Adžić), to je gotovo kompletan tim omladinaca.

Izabrane vesti

Đurovski je fudbalere podelio u dve ekipe, crvene i žute, te je odigrana utakmica između ova dva tabora.

Za „crvene“ su nastupili: Jovan Vićić, Saša Perić, Slađan Rakić, Filip Maksić, Stefan Milošević, Andrija Luković, Stefan Kovač, Slavoljub Srnić, Džon Ruiz, Lazar Romanić i Milan Pavkov.

Ekipu „žutih“ činili su: Damir Kahriman, Nemanja Stojić, Aleksandar Luković, Mateus Viveiros, Ranko Jokić, Nenad Milijaš, Uroš Račić, Milan Senić, Luka Adžić, Vanja Vučićević i Srđan Vujaklija.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Za „žute“ je strelac bio Vanja Vučićević, dok je Stefan Kovač „crvenoj“ ekipi doneo radost.


tagovi

Boško ĐurovskiEvropaSrbijaVanja Vučićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara