"Grb Barselone na kapiji La Masije"
"Grb Barselone na kapiji La Masije"

Novi izdanak La Masije zaludeo Evropu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.10.13. | 17:14

Arsenal, Čelsi i Udineze nišane Tonija Sanabriju. Barselona ne želi da pusti 17-godišnjeg Paragvajca

Grb Barselone na kapiji La MasijeVeličina Barselone ima i svoje mane. Naime, iako verujemo da van Madrida nema fudbalera koji bi odbio ponudu kluba sa stadiona Kamp Nou. Upravo je ta žestoka konkurencija, međutim, često bila i razlog zbog koje su se najlepši pupoljci čuvene La Masije cvetali tek kada su otišli iz Katalonije. Sesk Fabregas, Đerar Pike, Đordi Alba, pa i Tijago Alkantara nisu imali strpljenja da sačekaju svoju šansu (ova prva trojica su se doduše vratila koju godinu kasnije), a njihovim stopama mogao bi da krene i Toni Sanabrija.

Naime, ugledni novinar Skaj Italije Đanluka Di Marsio otkrio je da se Arsenal i Čelsi ozbiljno zagrizli za 17-godišnjeg Paragvajca, koji se smatra jednim od najtalentovanijih igrača u omladinskom pogonu Blaugrane.

Izabrane vesti

Otkud to da vest stiže iz Italije? Prosto, Sanabriju su prvi pikirali dobro upućeni skauti Udinezea, ali su se Zebre povukle iz igre kada je Barsa ponudila novi ugovor mladom napadaču.

Klub sa Friluija odmah je ispao iz trke, ali engleski velikani na bankovnom računu imaju dovoljno novca da pariraju prvim ponudama Barse. Odluka je na Toniju Sanabriji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalČelsiEvropaPrimeraŠpanijaToni SanabrijaUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara