"Ćiprijan Tatarušanu"
"Ćiprijan Tatarušanu"

Novi kiks Viole, Tatarušanu sprečio totalni krah (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.02.16. | 19:49

Sjajni Rumun na golu Fiorentine sačuvao bod na gostovanju u Bolonji - 1:1

Ćiprijan Tatarušanu

Fiorentina je nastavila da gubi korak u borbi za šampionsku titulu, a nakon novog kiksa i remija u Bolonji (1:1), Napoli i Juventus će imati priliku sutra da joj pobegnu na još veću razliku na vrhu Serije A, a Inter da im preotme i to treće mesto.

Izabrane vesti

Posle ne toliko zanimljivog prvog poluvremena prava drama počela je 57. minutu kada je Matijas Fernandez isključen zbog drugog žutog kartona. Čileanac je uspeo da dobije dve javne opomene za samo devet minuta, pa ga je sudija Luka Banti brzo isterao sa terena.

Ali, to kao da je ulilo snagu gostima koji su i sa igračem manje poveli u 59. minutu. Novajlija iz Porta Kristijan Teljo je asistirao sa leve strane, a Federiko Bernadeski sjajnim udarcem matirao golmana Da Kostu. Ipak, radost ekipe Portugalca Paola Souze trajala je vrlo kratko, jer je nakon akcije u 63. minutu i dobre kombinacije Donsa idealno uposlio Đakerinija, a nekadašnji napadač Sanderlenda je sa 11 metara rutinski matirao Tatarušanua za ispostaviće se kasnije konačnih 1:1.

Imala je Bolonja terensku nadmoć u finišu zahvaljujući prednosti igrača više, ali sem dobrog pokušaja Alžirca Taidera u 74. minutu kada se istakao Rumun na golu Fiorentine nismo videli neku zreliju priliku za domaćine. I zaista je golman Tatarušanu bio daleko ponajbolji pojedinac u redovima gostiju na večerašnjem meču. 

Destkovana Fiorentina uzvratila je na drugoj strani preko rezerviste Zaratea u 85, ali je lopta otišla preko gola. U taboru gostiju poslednjih nekoliko minuta odigrao je i srpski reprezentativac Nenad Tomović.

SERIJA A - 24. KOLO

Subota

Bolonja – Fiorentina 1:1 (0:0)
/Đakerini 63 – Bernadeski 59/

20.45: Đenova – Lacio

Nedelja

12.30: Verona – Inter
15.00: Milan – Udineze
15.00: Frozinone – Juventus
15.00: Napoli – Karpi
15.00: Sasuolo – Palermo
15.00: Torino – Kjevo
18.00: Atalanta – Empoli
20.45: Roma – Sampdorija

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AKristijan TeljoItalijaFjorentinaFederiko BernadeskiEmanuele ĐakeriniĆiprijan TatarušanuBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara