"Sead Malićević"
"Sead Malićević"

Novi Pazar: Na proleće prva noćna utakmica

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.01.13. | 19:08

"U pitanju je veliki posao, ali mislim da se može realizovati u predstojećih nekoliko meseci", rekao je predsednik kluba Sead Malićević

Sead MalićevićPredsednik fudbalskog kluba Novi Pazar Sead Malićević rekao je danas da je jedan od prioriteta novog rukovodstva tog superligaša što skorije postavljanje reflektora na Gradskom stadionu.
"Nadam se da ćemo već tokom prolećne polusezone odigrati prvu noćnu utakmicu na našem stadionu. U pitanju je veliki posao, ali mislim da se može realizovati u predstojećih nekoliko meseci", rekao je Malićević radiju Sto plus.

On je naglasio da u tom poduhvatu očekuje veliku pomoć Fudbalskog saveza Srbije (FSS).
"Podrška FSS ogledala bi se u doniranju rasvetnih tela, dok bi veći deo celokupne investicije išao na teret fudbalskog kluba i Grada. Bitno je da predstojeći radovi neće ometati normalno odigravanje utakmica na našem stadionu", rekao je Malićević.

Sead Malićević je u četvrtak promovisan u novog predsednika Upravnog odbora Novog Pazara, a pre toga je bio potpredsednik tog kluba i šef lekarskog tima Partizana.

Novopazarci posle polovine prvenstva zauzimaju 10. mesto na tabeli Super lige, sa tri boda više od kragujevačkog Radničkog 1923, koji se nalazi u zoni ispadanja.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

FK Novi PazarNovi PazarSead MalićevićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara