"Meleg u dresu omladinske reprezentacije"
"Meleg u dresu omladinske reprezentacije"

Novi Sad čeka dve eksplozije: Vojvodina dogovorila pojačanje iz Ajaksa! Vraća se i bivši kapiten

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.12.15. | 09:18

Na Karađorđu ekspresno pronašli zamenu Aleksandru Stanisavljeviću

Meleg u dresu omladinske reprezentacijeOtišao je Aleksandar Stanisavljević, a na njegovo mesto mogao bi da stigne - Dejan Meleg. Tačnije, da se vrati u Vojvodinu, iz koje je pre tri godine otišao u Ajaks.

Nekadašnji kadetski i omladinski reprezentativac Srbije prvi je kandidat da na poziciji desnokrilnog vezuste zameni Stanisavlejvića koji je pre dva dana prešao u grčki Asteras. Sportski žurnal piše da je načelni dogovor između rukovodstva novosadskog kluba i 21-godišnjeg ofanzivca postignut i da je ostalo samo da se on formalizuje. Razlog je činjenica da Melegu ugovor sa Holanđanima ističe 31. decembra i kad za nekoliko dana zvanično postane slobodan igrač istog trenutka će se steći uslovi da, bez obeštećenja, pređe na Karađorđe.

Izabrane vesti

Dejan Meleg je u Ajaks prešao 16. januara 2013. godine, ali nikad nije debitovao za slavni klub iz Amsterdama. Kopljanici su ga brzo prosledili u mladi tim, odigrao je 34 utakmice i postigao 12 golova, a prošlu sezonu je proveo na pozajmicu u Kamburu (11 mečeva, jedan pogodak).

Drugo ime na listi pojačanja trenera Nenada Lalatovića je još jedan povratnik. Reč je o Milanu Stepanovu, bivšem kapitenu Vojvodine, koji je pre devet godina napustio Srbiju. Žurnal izveštava da su Novosađani kontaktirali bivšeg mladog reprezentativca, ali da je, za razliku od Melega, njegova situacija komplikovanija utoliko što je tek pre šest meseci stigao u Sarajevo i ugovor mu ističe tek u junu 2017. godine. Veliko je pitanje da li će uspeti da se dogovori sa čelnicima kluba sa Koševa da ga puste.

Stepanov je, posle Vojvodine, igrao još za turski Trabzon, Porto, Malagu, Bursu, Mersin i kiparsku Omoniju.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016FK VojvodinaSuperligaSrbijaMilan StepanovDejan Meleg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara