""
""

Novi Slovenac među večitima: Partizan pregovara sa Balažicem!

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.01.15. | 10:00

Visoki štoper (26) posle propalih pregovora sa Kristal Palasom dobio konkretnu ponudu crno-belih na koju bi trebalo da odgovori do kraja sedmice

Zvezda je profitirala angažovanjem Nejca Pečnika i Dejana Kelhara, na crno-beloj strani Topčiderskog brda više nego povoljan utisak ostavio je Branko Ilić! Izgleda da je došlo vreme za novog Slovenca u taboru večitih! Maratonski pregovori sa Nemanjom Tubićem naterali su čelnike Partizana da se okrenu drugom rešenju. Kako prenosi Sportski žurnal crno-beli su počeli pregovore sa Gregorom Balažicem (26).

Reč je o štoperu rođenom 1988.godine kome je istekla ugovorna obaveza sa ukrajinskim Karpatima. Pošto mu je propala kombinacija da potpiše za Kristal Palas Balažic je dobio konkretnu ponudu Partizana koju bi trebalo da prihvati do kraja ove sedmice. Navodno, i Branko Ilić ga nagovara da to uradi.

Izabrane vesti

Balažic je visok 190 centimetara, odlikuje se odličnom skok igrom, a u finišu prvog dela sezone u Ukrajini igrao je na mestu centarfora i doneo pobedu Karapatima posle fantastičnog gola glavom. Potencijalno pojačanje Partizana karijeru je započelo u Muri iz Murske Sobote. Kasnije ga je put odveo na Pirineje, igrao je B tim Espanjola i nižerazredni Aguilas. Najjači utisak ostavio je u Karpatima gde je stigao iz Gorice.

Dva puta je nosio dres reprezentacije Slovenije...


tagovi

SuperligaSrbijaSlovenijaFK PartizanNemanja TubićMarko NikolićGregor BalažicEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara