""
""

Novinar: Da li se plašite otkaza? Tomić: A je l’ se ti plašiš?

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.07.16. | 00:09

"Ovo je jako težak trenutak za mene, jako težak trenutak za ekipu"

Razumljivo, trener Partizana Ivan Tomić bio je potpuno skrhan posle poraza na penale od Zaglebja i eliminacije iz Evrope već na startu takmičenja, u drugom kolu kvalifikacije za Ligu Evrope. 

On je prokomentarisao igru svog tima i uopšte odnos snaga na terenu, zaključivši da ne bi bilo nezasluženo i da su crno-beli prošli, a onda naglasio da se ne plaši otkaza...
"Dosta su igrali dugim loptama i pravili nam probleme u prvih 15-20 minuta, dok se nismo navikli. Utakmica je bila ravnopravna, imali smo i mi i oni šanse. Ispostavilo se da smo izgubili u Beogradu. Svi oni promašaji kod kuće koštali su nas eliinacije", počeo je svoje izlaganje Tomić.

Izabrane vesti

"Ovo je jako težak trenutak za mene, jako težak trenutak za ekipu. Moglo je i drugačije da se završi. Sad, koliko je pravedan ovakav ishod o tome neću da pričam. Utakmica je bila fizička, puno kontakata, puno duela, nekih stvari koje nama nisu išle u prilog. Svu odgovornost prihvatam na sebe za ovu eliminaciju. Igrači su dali sve od sebe. Nisu krivi za sve one prečke i stative".

Jednog poljskog kolegu na kraju je zanimalo da li se Tomić plaši da će posle ispadanja u tako ranoj fazi dobiti otkaz...
"Je l' njega to plaši pa me to pita", obratio se strateg crno-belih za trenutak prevodiocu. "Otkad sam počeo da se bavim trenerskim poslom ničega se ne plašim. Potpuno mi je jasno šta znači raditi u Partizanu", zaključio je Ivan Tomić.  

(foto: fkpartizan.rs)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLiga EvropeIvan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara