"Zimonjić"
"Zimonjić"

Obradović: Nedostatak sreće, imamo igrače za budućnost

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.02.14. | 21:07

"Đoković i Tipsarević moraju da igraju ako želimo da budemo članovi najjače grupe. Novaku smo poželeli da se vrati na prvo mesto na ATP listi, a Janku da se oporavi. Steglo nas je sa svih strana, ali se držimo", dodao je Obradović

ZimonjićSelektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je posle poraza od Švajcarske u prvom kolu Svetske grupe da je njegovom timu nedostajalo sreće i podsetio da su nedostajala trojica najboljih igrača Novak Ðoković, Janko Tipsarević i Viktor Troicki.
"Momci su dali koliko mogu. Nedostajalo nam je sreće u dublu, pa sada preostaje da se borimo za opstanak u Svetskoj grupi. Čekamo da se vrate Viktor i Janko u tim, tu je i Novak, tako da imamo sa kim da igramo. Ono što je dobro u ovom meču je da su se pojavili mladi igrači. Lajović i Krajinović su odigrali dobre mečeve. Važno je što smo proširili spisak i imamo igrače za budućnost", rekao je Obradović za Radio-televiziju Srbije.

Švajcarski dubl Marko Kjudineli i Mihael Lemer danas je u Novom Sadu savladao Nenada Zimonjića i Filipa Krajinovića za nedostižnih 3:0 u duelu prvog kola Dejvis kupa.

Obradović je naveo da najbolji srpski teniseri moraju da budu spremni za predstojeće duele u Dejvis kupu kako bi nacionalni tim opstao u Svetskoj grupi.
"Oni moraju da igraju ako želimo da budemo članovi najjače grupe. Novaku smo poželeli da se vrati na prvo mesto na ATP listi, a Janku da se oporavi. Steglo nas je sa svih strana, ali se držimo", zaključio je Obradović.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

SrbijaEvropaDejvis kupBogdan Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara