"Bogdan Obradović"
"Bogdan Obradović"

Obradović: Viktor je naš Hari Poter, pozivam Holivud da snimi film o njemu

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.03.15. | 16:39

„Izmirili smo Srbiju i Hrvatsku u svim medijima“, istakao je selektor

Bogdan ObradovićSrbija je deklasirala Hrvatsku sa 5:0, a poslednji meč za naš tim odigrao je Viktor Troicki. Fantastična atmosfera u ekipi, gradu, među reprezentacijama, nije mogla da prođe neopaženo.
Super je da smo pobedili sa 5:0. Atmosfera je bila sjajna sva tri dana. Kraljevo je zaslužilo ovakav događaj. Osećali smo se sjajno. Što se tiče meča, obojica smo igrali opušteno. Drago mi je što sam pobedio i što smo pobedili sa 5:0“, istakao je Viktor.

Selektor Obradović je imao dosta razloga za pohvale.
Drago mi je što se Viktor vratio. Nije mogao na bolji način. Svaka čast Kraljevčanima, pokazalo je da su kraljevi navijanja. Ovo se u istoriji nije desilo od raspada. Nije bilo nijednog zvižduka. Svi zajednički smo poslali sliku u svet. Pokazali smo šta je kultura šta je sport. To mora tako da bude sa iskrenim komšijama kakvi smo mi i Hrvati. Želim da čestitam svima. Nenadu za sjajan dubl, Filipu koji je sve vreme bio tu, Novaku jer je dao energiju čitavom timu. Svih sedam dana koje smo proveli ovde smo disali kao jedan i pokazali smo da Srbija kao tim može savršeno da funkcioniše., rekao je.

Izabrane vesti

Svi priželjkuju Brazil u narednoj rundi, iako Argentinci polako preokreću na njihovom duelu.
Pričali smo sinoć o opcijama, ako dođu Brazilci. Jedna od njih je da igramo na travi. Može da se pokrene pitanje da li bi mogli da napravimo dobar teren na travi u Srbiji, jer bi nam protiv njih to najviše odgovaralo“, jasan je Viktor.

Obradović je želeo da skrene pažnju na mala ulaganja u sport.
Mi iz sporta pokazujemo da mora što više da se ulaže. Čestitamo Ivani Španović na uspehu, takođe i Kolašincu. Svesni smo činjenice da smo u ogromnoj krizi, ali mora se ulagati u sport. Izmirili smo Srbiju i Hrvatsku u svim medijima, atmosfera je bila bez ikakvih tenzija. To je nešto u šta svi zajednički treba da ulažemo. Čestitam i Hrvatima koji su veliki prijatelji i sa mojim igračima“.

I on se osvrnuo na meč koji može da sledi sa Brazilom.
U 16 najboljih na svetu nema lakog meča. Setite se kako smo odigrali sa Amerikom u Bojsiju. Ništa nas zaustaviti ne može, pa čak ni one mračne sile koje su morile Viktora. On je naš Hari Poter, predlažem Holivudu da o njemu snimi film. Mi imamo jednog Supermena, pravog, živog“.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Viktor TroickiSrbijaHrvatskaEvropaBogdan Obradovićatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara