"Felipe Anderson protiv Juventusa"
"Felipe Anderson protiv Juventusa"

Očajni Junajted pamti i prošlu sezonu - 45.000.000 evra za Felipea Andersona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.15. | 16:51

Iako Brazilac ove sezone ne igra na istom nivou

Felipe Anderson protiv JuventusaPrva meta je Hames Rodrigez, ali igrači Reala su dostupni samo ako Kraljevski klub to dozvoli. Stoga su na Old Trafordu spremili alternativno rešenje. La Republika, poslovično dobro upućena kada su u pitanju rimski klubovi, tvrdi da je Mančester junajted spremio 45.000.000 evra za asa Lacija Felipea Andersona.

Brazilac se i ranije pominjao kao potencijalno pojačanje Junajteda, ali to je bilo prošle sezone kada su Rimljani blistali, upravo na krilima 22-godišnjeg fudbalera. Ove sezone sasvim drugačija slika. Anderson je postigao četiri gola u Seriji A, ali poslednji još u oktobru. Prosto ne pravi razliku kao lane.

Izabrane vesti

Ipak, Junajted posle veoma loših jesenjih rezultata izabranika Luja van Gala nema izbor. Rekonstrukcija je neophodna, a kada je tako bogat klub u krizi svi to žele da iskoriste. Otud i astronomska suma za obeštećenje.

Van Galu - ili već nekom budućem treneru - potrebna su nova rešenja u napadu. Felipe Anderson u formi mogao bi to im donese. Ako već Rodrigez ostane van domašaja. Predsednik Reala Florentino Perez već je rekao da Kolumbijac nije na prodaju.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija APremijer ligaLacioItalijaFelipe AndersonEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara