""
""

Od Koleta Borcu 1.000.000 dinara mesečno!

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.11.17. | 11:53

„Moja je obaveza da pomognem naš Borac! Danas na račun kluba kojim Čačak treba i u budućnosti da se ponosi leže novac“, kaže za Mozzart Sport Milenko Kostić

Kada je teško na Gradskom stadionu kraj Morave, tu je Milenko Kostić! Požar ili ne, tek klubu je za konsolidaciju situacije, isplatu plata i nastavak unapređenja infrastrukture neophodan novac.

Izabrane vesti

Pričalo se i pisalo o nezadovoljstvu u svlačionici uoči utakmice sa Crvenom zvezdom, često i po principu „rekla – kazala“... S tim u vezi direktor kluba Ivan Stevanović beše jasan. Rekao je da su igrači imali slobodne, ne štrajkačke dane, kako se piskaralo. Da ne bude daljih zabuna, a i da zlonamernima nestane mastila za pisanje kojekakvih pamfleta, danas se pobrinuo Milenko Kostić! Njegova firma danas uplaćuje 1.000.000 dinara Borcu, pa s tim novcem, priče o protestu igrača uoči utakmice sa Zvezdom, zapravo slobodnim danima odlaze u istoriju.
„Danas na račun kluba uplaćujemo 1.000.000 dinara. Borac je čačanski brend prve kategorije, odnosno klub koji je na srcu našim sugrađanima, a koga svi združenim snagama moramo održati i podržati“, kaže za Mozzart Sport Milenko Kostić, poznati čačanski privrednik koji je trenutno angažovan i u Upravnom odboru Crvene zvezde.
„Mi svakoga meseca Borcu uplaćujemo po 1.000.000 dinara. Pomoći moramo, i podržati konsolidaciju sportskog kolektiva starog 91 godinu. Jednostavno, ono što sam obećao, to i činim.“, zaključuje Milenko Kostić.

Shodno ovoj vesti, stavljamo zato ne tri tačke, nego tačku na priču o nefudbalskim dešavanjima u Čačku. Zebre posle ovoga mogu mirno da treniraju, pa i da dokažu šta umeju i mogu, već u nedelju na utakmici sa subotičkim Spartakom.

Piše: Miloš Milić
(Foto: Printscreen)


tagovi

Borac ČačakČačakIvan StevanovićMilenko Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara