"Milan Lane Jovanović"
"Milan Lane Jovanović"

Ode Lane u menadžere

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.07.14. | 12:05

Milan Jovanović odlučio čime će se baviti u budućnosti

Milan Lane Jovanović

Mnoge je iznenadio prošlog leta, kada je usled nedostatka prave ponude za nastavak karijere, u 32. godini završio s aktivnim igranjem fudbala, a sada, posle godinu dana odmora, Milan Lane Jovanović odlučio je da se vrati fudbalu, i to kao menadžer.

Izabrane vesti

Belgijski mediji javljaju da će Jovanović raditi sa mladim talentima iz Srbije i Bosne i Hercegovine, a kao idealno tržište za igrače o čijim karijerama će voditi računa vidi Belgiju, u kojoj je i doživeo najlepše trenutke u svojoj karijeri, igrajući za Standard i Anderleht.

Osim za dve belgijska velikana, Lane je igrao i za Vojvodinu, Šahtjor iz Donjecka, Lokomotivu iz Moskve i Liverpul, za reprezentaciju Srbije odigrao je 44 utakmice, a u dresu Orlova najbolje partije prikazivao je pod selektorskom palicom Radomira Antića u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010, dok je na Mundijalu u Južnoj Africi dao gol Nemcima za pobedu jedinu pobedu Srbije u grupnoj fazi.

Zanimljivo, još jedan igrač koji je u tom periodu bio nosilac igre Orlova, Marko Pantelić, takođe se nedavno upustio u menadžerske vode, a nedavno je omogućio igraču Napretka Obengu Reganu probu u slavnom Ajaksu.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

SuperligaStandard LiježSrbijaŽupiler Pro ligamilan lane jovanovicMilan JovanovićEvropaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara