""
""

Ode loža: Partizan izgubio štopera za Čuku

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.04.16. | 20:09

Povredio se Sedrik Gogua, menja ga Miladin Stevanović

Partizan je u Subotici dobio Spartaka (3:0), ali izgubio štopera. Defanzivac crno-belih Sedrik Gogua povredio je zadnju ložu tokom prvog poluvremena revanša polufinala Kupa Srbije i kako sad stvari stoje sigurno će propustiti naredni prvenstveni meč, u subotu od 19 časova, kad u Humsku 1, u okviru drugog kola plej-ofa, stiže Čukarički.

Gogua je bol u zadnjoj loži prijavio lekarskom timu Partizana, a posle konsultacija sa šefom stručnog štaba Ivanom Tomićem gosti su, tokom pauze, odlučili da 21-godišnjeg fudbalera iz Obale Slonovače povuku sa terena i na njega pošalju Miladina Stevanovića, koji će igrati u paru sa Markom Jovanovićem i 23. aprila.

Izabrane vesti

Štaviše, isti štoperski tandem dejstvovao je i na prethodnom duelu Čukaričkog i Partizana, kad je upravo Miladin Stevanović bio strelac izjednačujućeg gola u pobedi 2:1.

Što se Sedrika Gogue tiče, ovo mu je druga povreda otkako je došao u Beograd. Na susretu sa Voždovcem delimično je oštetio ligamente kolena, ali se realtivno brzo vratio na teren, a kolika pauza ga čeka posle ovoga što mu se desilo u Subotici biće procenjeno sutra posle detaljnih pregleda magentnom rezonancom.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsubk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSedrik GoguapovredaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara