""
""

Odgovor sa Karaburme: Ostavite nas na miru, nevini smo

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.03.16. | 16:40

"OFK Beograd nije imao saznanja da je FSS podneo Tužilaštvu prijave za pomenute utakmice, a činjenica da to saznajemo iz medija govori o tome koliko nas u ovom trenutku interesuju i dotiču te priče", poručio generalni sekretar Romantičara Aleksandar Pivić

Fudbalski savez Srbije oglasio se danas saopštenjem u kome se kaže da su podnete krivične prijave protiv OFK Beograda zbog sumnji u regularnost dve utakmice Superlige. Radi se o mečevima Spartak - OFK Beograd i OFK Beograd - Donji Srem. Na repliku sa Karaburme nije se dugo čekalo...
"OFK Beograd nije imao saznanja da je FSS podneo Tužilaštvu prijave za pomenute utakmice, a činjenica da to saznajemo iz medija govori o tome koliko nas u ovom trenutku interesuju i dotiču te priče. Znamo da smo nevini tako da u miru čekamo poziv Tužilaštva i spremni smo za svaki vid saradnje", izjavio je generalni sekretar Romantičara Aleksandar Pivić.

Izabrane vesti

"Jedino nam ne odgovara što to dolazi u trenutku kada se ekipa bori za opstanak i što će takve stvari sigurno poremetiti naše mlade igrače, ne znamo šta se čekalo mesecima, konkretno za utakmicu sa Donjim Sremom"

Pivić je još jednom ponovio da se radi i običnim glupostima, te da u klubu trenutno razmišljaju isključivo kako da zadrže superligaški status.
"Stvarno ne želimo da trošimo vreme i energiju na gluposti u trenutku kada nam je opstanak u Superligi pitanje života i smrti i poručujemo svim dušebriznicima da nas ostave na miru", zaključio je Aleksandar Pivić.

(foto: starsport)


tagovi

SuperligaSrbijaOFK Beogradaleksandar pivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara