"Reprezentacija Srbije"
"Reprezentacija Srbije"

Odgovorio TSS: Nikakvih malverzacija nije bilo, u prodaji još 150 kompleta karata

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.03.15. | 16:28

"Pozivamo organe unutrašnjih poslova da još jednom izvrše proveru i otklone sumnju koja se pojavila. Očekujemo i njihovo saopštenje", objavili su

Reprezentacija SrbijeJoš odkad su stotine Kraljevčana ostale bez mogućnosti da kupe karte za Dejvis kup spektakl sa Hrvatskom koji je na programu od 6. do 8. marta, jer je u opticaj pušteno svega 50 kompleta, pojavila se sumnja da je došlo do kojekakvih malverzacija, zbog kojih su karte podeljene odabranoj klijenteli. 

Čak je i najbolji svetski teniser imao šta da kaže povodom toga.
"Izuzetno sam razočaran. Da karte nestanu posle 13 minuta to je prosto nemoguće. Ustvari, moguće je ako pustite samo 50 kompleta u slobodnu prodaju, a pritom na internet sajtu, gde je pisalo da će takođe moći da se kupe, uopšte ni ne budu puštene. Na kraju je ispalo da je sve rasprodato, a prodaja nije ni počela. Jasno je da je tu neko učinio krivičnu radnju i neko za to mora apsolutno da odgovara", istakao je Đoković.

Izabrane vesti

Međutim, izgleda da nikakvih kriminalnih radnji nije bilo, jer je iz Teniskog saveza Srbije i Zapadne Srbije objavljeno da će u prodaji biti još 150 kompleta.
"Prošle  nedelje stavljen je  u prodaju  jedan manji deo karata,  a ove nedelje će biti pušteno  još 450 karata (150 kompleta), kao što je i praksa kod velikih mečeva, da se deo karata pusti u nedelji kad se meč odigrava, ili na sam dan susreta. Nikakvih malverzacija prema našim saznanjima  nije bilo, a ovim  putem pozivamo organe unutrašnjih poslova da još jednom izvrše proveru i otklone sumnju koja se pojavila. Očekujemo i njihovo saopštenje", pisalo je u pismu koje je stiglo od TSS-a.

Prvi meč na programu je u petak od 13.00 u Hali sportova u Kraljevu, dok će žreb biti održan u četvrtak u takođe u 13 časova u biskopskoj sali u Kraljevu.

(FOTO: MNPressphoto)


tagovi

Viktor TroickiSrbijaNovak ĐokovićNenad ZimonjićHrvatskaEvropaDejvis kupBogdan Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara