""
""

Odlična vest za Orlove: Noa neće u Španiju, Batum se još nećka

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.02.14. | 14:42

Prvotimac Portlanda ističe da će konačnu odluku doneti po okončanju sezone

Košarkašima Srbije definitivno je Fortuna okrenula leđa prilikom žreba za Svetski kup u Španiji, ali izgleda da će ih sreća, na kraju, ipak malo pogledati. 

Kako piše francuski portal Catch and shoot, as Čikago Bulsa i reprezentativac Francuske Žoakim Noa će propustiti okupljanje najboljih svetskih selekcija na Pirinejima.
"Ne, neću biti tamo. Ponosan sam na svoje saigrače i sve ono što su uradili prošle godine u Sloveniji. Ne osećam se dovoljno zdravim da bih išao, ali sam srećan zbog Tonija (Parkera prim. aut.), koji je žrtvovao toliko toga da bi nacionalni tim odveo do vrha. Jako je teško igrati tokom cele godine jakim tempom", rekao je Noa

Izabrane vesti

Ova vest će sigurno, bar delom, olakšati posao selektoru Vensanu Koleu, koji će sada na vreme moći da odabere drugog startnog centra.

Što se tiče Nikolasa Batuma, njegov status je trenutno pod znakom pitanja. Košarkaš Portlanda je francuskim medijima rekao da će konačnu odluku doneti po završetku sezone, ali je bliži odluci da ne nastupi za Trikolore.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoakim NoaNikolas BatumNBA ligamundobasket 2014Čikago Buls

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara