"Rasprava Hamana i Bartona"
"Rasprava Hamana i Bartona"

ODNEO ĐAVO ŠALU: Barton nazvao Hamana narkomanom, pijancem i olupinom!

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.01.13. | 17:18

Prepirka bivših saigrača na Tviteru prerasla u pravi rat

 

Rasprava Hamana i BartonaBudućnost Loika Remija, koji je bio već viđen kao novi član Njukasla, da bi se potom u trku uključio i KPR, izazvala je pravi rat između prvotimca Olimpika iz Marselja Džoija Bartona i nekadašnjeg igrača Liverpula i Mančester Sitija Ditmara Hamana, koji u prepirci na Tviteru nisu birali reči kako bi odbranili svoj stav.

Izabrane vesti

Žučna rasprava počela je nakon što je Barton otkrio da će njegov trenutni saigrač Remi preći u redove Kvins Park Rendžersa, a ne u Njukasl, kako su mediji prethodno naveli, a potom i iskritikovao nesposobnost čelnih ljudi sa Sent Džejms Parka zbog toga što nisu uspeli da u svoje redove privole Francuza.   

Hamanova primedba da Bartonove uvrede na račun bivšeg kluba nisu primerene rezultovala je kasnijom vulkanskom erupcijom, iako se na početku sve činilo kao blaga prepirka. Tada je, međutim, problematični Barton, kome je jezik često brži od pameti, ocenio da je Haman uništio svoju porodicu.
Tvoj život je olupina”, grmeo je Barton aludirajući na ranije saobraćajne udese Nemca, koji je imao velikih problema sa alkoholom.

Pa i drogom, barem kako kaže Barton.
Prvo sredi svoj život, pa onda deli lekcije drugima”, poručio je Barton 39-godišnjem Nemcu, da bi potom preterao sa uvredama.
Kakav si igrač bio. A sada ti je mozak ispran od droge”.

Haman, koji je imao velikih problema sa alkoholom i kockom (svojevremeno je priznao da je samo za jedno veče izgubio više od 200.000 evra), branio se tvrdnjom da nije konzumirao narkotike, ali je sveukupno bio mnogo pristojniji tokom vulgarne ‘debate’. Možda i ‘najgore’ što je rekao je što je Bartona oslovljavao kao ‘engleskog reprezentativca’, misleći na više nego skroman učinak ovog drugog u nacionalnom timu Engleske. Tačnije, na samo jedan nastup.

Njegova ljubaznost, međutim, nije sprečila Bartona da nastavi u istom maniru.
Razočaran samim sobom jer sam dozvolio da se uopšte umešam u ovakvu raspravu. Ali, nikad ne dozvoli da ti pas priča da to nije, a da ti jesi! Pas je prokleti pas”, grmeo je Barton.

Kasnije se, ipak, izvinio.
Prespavao sam.  Nisam imao pravo da osuđujem čoveka kojeg jedva poznajem. Moram da se izvinim”.

Dakle, izgleda da Barton i Haman, koji su u sezoni 2006/2007 zajedno odigrali 14 utakmica u dresu Mančester Sitija, nisu posle treninga išli zajedno na pićence.


tagovi

Ditmar HamanDžoi BartonEngleskaEvropaKvins Park Rendžersmeđunarodni fudbalNemackaMarselj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara