"OFK Beograd "
"OFK Beograd "

OFK Beograd dobio kvartet pojačanja za velika dela

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.02.14. | 16:18

Na Karaburmi mnogo očekuju od Jovice Vasilića, Stojana Pilipovića, Mitra Novakovića i Marka Gajića

OFK Beograd OFK Beograd je u sam smiraj prelaznog roka angažovao četvoricu pojačanja koji mogu dosta da pomognu kada je u pitanju borba za trofej Kupa Srbije, ali i što bolji plasman na tabeli Superlige. Na Karaburmu su stigli Jovica Vasilić, Stojan Pilipović, Mitar Novaković i Marko Gajić.

Novaković je najstariji među pojačanjima, reprezentativac Crne Gore zna kako se dolazi do uspeha, a njegovo iskustvo dosta će značiti poletnoj ekipi OFK Beograda.
"Drago mi je da sam sve vratio u OFK Beograd, imam veliku želju da osvojim kup, znam da je ekipa mlada, ali verujem da možemo i daleko da doguramo prvenstvu", rekao je Novaković, a stoji na sajtu OFK Beograda.

Pilipović je još jedan od povratnika, igrač koji je zadužen za sredinu terena, ali neosporno je da će njegovo iskustvo doneti mladoj ekipi napredak.
"Ekipa je odlično pripremljena, spremna za start sezone i za sve izazove koji nas očekuju. Želja za uspesima u ovoj sezoni me je i vratila na Karaburmu, a uz pojačanja koja su stigla, ovaj tim može mnogo da ostvari ove sezone", dodao je Pilipović.

Vasilić, dojučerašnji kapiten užičke Slobode, biće zadužen za desni bok.
"Korak više u karijeri je i osvajanje kupa, što mi je velika želja. Slažem se sa saigračima da imamo dobru  ekipu, a verujem da ćemo to i pokazati na terenu. OFK Beograd je veliki klub, klub sa tradicijom i zaslužuje da u svoje vitrine vrati trofej Kupa Srbije", smatra Vasilić.

Gajić je pojačanje iz Radničkog iz Nove Pazove i spreman je da se nosi sa svim izazovima u dresu Romantičara na proleće.
"Velika mi je čast obući dres OFK Beograda i biti u društvu ovakvih igrača. Svima nama je isti cilj i mislim da možemo da ostvarimo zacrtano. Na nama je da dokažemo to i na terenu, a i da obradujemo navijače", poručio je Gajić.

(FOTO: ofkbeograd.co.rs)

Izabrane vesti


tagovi

Zima 2014SuperligaOFK BeogradMitar NovakovićJovica Vasilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara