""
""

Oglasio se Evertonov menadžer: Nije samo Rostov, pregovaramo sa više klubova

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.12.17. | 13:57

U trku je ušao i turski Genčlerbirligi

S obzirom na igre u drugoj polovini 2017, pogotovo činjenici da mu u junu ističe ugovor, Everton Luiz, uz Leandrea Tavambu, trenutno slovi za najtraženijeg fudbalera kad je Partizan u pitanju.

Zasad su najuporniji ruski klubovi, Dinamo iz Moskve i Rostov, koji bi mogli da iskoriste oklevanje Brazilca u smislu odgovora na ponudu crno-belih za nastavakom saradnje. Da je u ovom trenutku bliži odlasku nego ostanku na Topčiderskom brdu može se zaključiti i po pisanju ruskih medija.

Izabrane vesti

Uveravaju da je plan rukovodstva Rostova da zgrabi 29-godišnjeg zadnjeg veznog i dalje aktuelan, bez obzira na promenu trenera i nedavno imenovanje Valerija Karpina za glavnokomandujućeg.
Još nema dogovora između Rostova i Evertona. Pregovaramo i sa drugim klubovima“, predočio je Marselo Maskani, agent Partizanovog prvotimca u izjavi za Dnevni sport.

A pod „drugim  klubovima“ verovatno je mislio na italijanski SPAL (objavljeno pre nekoliko sedmica da im je na listi želja), kao i turski Genčlerbirligi (traži pojačanja već ove zime).

Isti izvor navodi da je posao na relaciji Rostov - Beograd u zastoju samo zbog praznika i da bi u prvim danima 2018. mogla da se očekuje konkretna ponuda za Evertona Luiza.

Da ne zaboravimo: i Rostov i moskovski Dinamo pominjali su se kao potencijalne destinacije i za drugog Partizanovog zadnjeg veznog, Marka Jevtovića.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Dinamo MoskvaEverton LuizFK PartizanRostovSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara