"Fabrisio Dornelas"
"Fabrisio Dornelas"

Oglasio se Fabrisio: Nisam teže povređen, igraću u sredu! Iskreni Balažic priznaje: Nisam dao gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.08.15. | 22:03

„Greške se dešavaju, pa i ponavlaju, ali je bitno da se daju srediti“, uverava slovenački štoper u ekipi crno-belih

Fabrisio DornelasRazloga za strah među navijačima Partizana nema. Ionako veliki kadrovski problemi neće postati veći, jer je Fabrisio Dornelas opovrgao sumnje da je na gostovanju Borcu zaradio težu povredu. Iako se to činilo, s obzirom da je posle prvog poluvremena ostao u svlačionici, a u drugom ga menjao Lazar Ćirković.
Ništa strašno! Nije teška povreda u pitanju. Biću spreman da igram proitv BATE Borisova“, uverava brazilski štoper, dok iz Partizana istovremeno stižu informacije da je reč o lakšem istegnuću prednje lože i i da bi Fabrisio trebalo da bude u timu u sredu veče.

Naravno, u tandemu sa Gregorom Balažicem, koji je odmah posle meča u Čačku odbio čestitke za drugi gol gostiju, jer - iskreno priznaje - on nije njegovo delo.
Ne, ne, ne... Voleo bih da sam strelac, jer bi to bio moj prvi gol u Partizanu, ali nisam. Moram da budem pošten. Dao ga je igrač Borca pored mene. Bila je očekivano teška utakmica. Domaćin je agresivnije ušao u meč, kao svi Partizanovi protivnici u Superligi, bio je motivisan, a nama je po teškom terenu bilo komplikovano da uspostavimo pas igru. Prvi gol nam je olakšao stvari, a u drugom je sve došlo na svoje“, kaže reprezentativac Slovenije.

Izabrane vesti

Na činjenicu da ni kraj Zapadne Morave odbrana Partizana nije izgledala pohvalno i da je dozvolila Borcu da stvori pet zicera, Gregor Balažic odmahuje rukom:
Ne bih pravio veliki problem oko toga. Greške se dešavaju, pa i ponavlaju. Bitno je da se daju srediti“.

(FOTO: Star sport) 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanGregor BalažicFabrisio Silva Dornelas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara