""
""

Oglasio se Krunić: Veliki Dika Stojanović mi „buši“ transfer

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.01.15. | 14:41

Dojučerašnji vezista Donjeg Srema na svom Fejsbuk profilu žestoko udario po golmanu šampionske generacije Crvene zvezde

Potpisao je prvo neku vrstu ugovora sa Veronom, potom je dva meseca važio kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, zatim se pojavila informacija da je postigao dogovor sa Vojvodinom... Bivši vezista Donjeg Srema Rade Krunić postao je najintirgantnija ličnost zimskog prelaznog roka u Srbiji.

Više ne može ni da se nasluti kako će se završiti saga talentovanog momka kome predviđaju veliku karijeru. Ne zna se ni šta ga koči, niti da li je definitivno igrač u kandžama menadžera... Tokom višemesečne sage Krunić je uglavnom ćutao, a danas se oglasio putem društvene mreže. Na Fejsbuku je označio nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Stevana Diku Stojanovića kao čoveka koji mu „buši“ završene poslove.
„Našta je spao srpski fudbal? Ne možeš sam da izabereš klub, nego kako ti drugi kažu. Pošto nijedan portal neće da objavljuje imena, dotični Ivica Pavlović i „veliki“ Dika Stojanović stoje iz svega ovoga. Naravno, i iza njih ima „GAZDA“ koji svima njima manipuliše i koga ne bih da imenujem. Ali naišli ste na pogrešnog. Budite uporni“, napisao je Krunić.

Izabrane vesti

(Foto MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaStevan StojanovićSrbijaRade Krunićdonji sremFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara